US Dollar  Euro  GB Pound  Australian Dollar  CNY  Swedish Krona  CAD  CHF  NOK

Sekretesspolicy

Integritetspolicy

Respektera vÄra besökares / kundernas integritet, vilket Àr oerhört viktigt för oss. Vi tar din online-sÀkerhet pÄ allvar. För att bÀttre hjÀlpa dig och för att fÄ dig att förstÄ hur din information anvÀnds pÄ vÄr webbplats har vi förklarat vÄr sekretesspolicy nedan.
1.Informationen vi samlar in
Vi anser att det Àr viktigt för dig att veta vilka typer av information vi samlar nÀr du anvÀnder vÄr webbplats. Informationen innehÄller din e-post, namn, företagsnamn, gatuadress, postnummer, stad, land, telefonnummer, lösenord och sÄ vidare. Vi samlar in denna information pÄ flera olika sÀtt; Till att börja med anvÀnder vi cookies som behövs för att sammanstÀlla och sammanstÀlla icke personligt identifierbar information om besökarna pÄ vÄr webbplats. Personligt identifierbar information bestÄr av information som Àr unik för dig, som kreditkortsnummer och bankkontonummer. Informationen Àr unik för dig.
2. AnvÀndningen av information
HjÀlp oss att göra den hÀr webbplatsen lÀttare för dig att anvÀnda genom att inte behöva ange information mer Àn en gÄng.
HjÀlper dig att snabbt hitta information, produkter och tjÀnster.
HjÀlp oss att skapa innehÄll pÄ den hÀr webbplatsen som Àr mest relevant för dig.
Varna dig för ny information, produkter och tjÀnster som vi erbjuder.
Registrering och bestÀllning:
Under registrering kommer du att uppmanas att ge oss ditt namn, frakt och faktureringsadress, telefonnummer, e-postadress och kreditkortsnummer. Dessutom kan vi ocksĂ„ frĂ„ga dig för ditt land sĂ„ att vi kan följa gĂ€llande lagar och förordningar, och vi kan ocksĂ„ frĂ„ga om ditt kön. Dessa typer av personuppgifter anvĂ€nds för faktureringsĂ€ndamĂ„l, för att uppfylla dina bestĂ€llningar, för att kommunicera med dig om din order och vĂ„r webbplats och för intern marknadsföring. Om vi ​​stöter pĂ„ ett problem nĂ€r du behandlar din bestĂ€llning kan vi anvĂ€nda den personliga information du ger oss att kontakta dig. Mejladresser:
Du registrerar dig för att bestÀlla och ta emot gratis reklammeddelanden. Vi meddelar dig nÀr vi fÄr ett nytt varumÀrke eller en ny produktstil För att fÄ fram bra erbjudanden, registrerar du dig helt enkelt för vÄrt nyhetsbrev. Ditt deltagande i en tÀvling Àr helt frivilligt, och du kan vÀlja om du vill delta och avslöja information till oss.
3. Sekretess sÀkerhet
Vi kommer inte att sÀlja (eller handla eller hyra) personligt identifierbar information till andra företag som en del av vÄr regelbundna verksamhet. Vi anvÀnder det senaste inom krypteringstekniken, och alla anstÀllda som vi anstÀller mÄste skriva under ett konfidentitetsavtal som förbjuder dem att avslöja information som den anstÀllde har tillgÄng till, till andra personer eller enheter. Vilken typ av e-post skickar du till kunden?
Vi skickar e-postinnehÄll till vÄra kunder som kan innehÄlla följande:
Transaktionspost, Fraktmeddelande, Veckopris, Promotion, Aktivitet.

Nyhetsbrev och Email Promotions:
Vi anvÀnder e-post för att kommunicera nyheter och speciella kampanjer till vÄra medlemmar. Om du hellre inte skulle fÄ dessa meddelanden kan du klicka pÄ unsubscribe-lÀnken pÄ e-postmeddelandet och du kommer att bli avstÀngd frÄn postlistan direkt och utan kostnad.
Hur avbryter jag?
Du kan avbryta prenumerationen genom att anvÀnda lÀnken frÄn ett nyhetsbrev eller din personliga prenumerationsinstÀllning efter inloggning.


Copyright © 2019 www.betamos.se. Powered by jordan skor herr  
jordan skor herr,jordan skor dam,jordan skor dam,air jordan,air jordan retro